Hevoshierojakoulutus

Hevoshierojakoulutus

Hevoshierojakoulutus

Kouluttaudu hevoshierojaksi | Helsinki & Oulu

Monipuolinen hevoshierontakoulutus alkaa Helsingin seudulla ja Oulussa syksyllä 2024.Hakemuksia otetaan vastaan.

Koulutus Weterissä johtaa eläinhierojan ammattiin, osaamisalueena hevoshieronta. Koulutus on monimuoto-opiskelua (22 ov) ja kestää noin 12 kk. Lähiopetusjaksoja on kaikkiaan kymmenen, joiden välillä opiskelija tekee hierontaharjoitteluja ja muita etätehtäviä. Kymmenes jakso on loppukoe. Lähiopetus on noin kerran kuukaudessa yksi viikonloppu. Koulutus antaa valmiuksia toimia hevoshierontatyössä ja sopii täydennyskoulutuksena eläinten kanssa työskenteleville. Koulutus on hevoshieronnan osalta hevoshierojan ammattinäyttötutkintoon valmentavaa koulutusta. Hevoshieroja tekee työtään yhteistyössä muiden alan ammattilaisten ja hevosen omistajien kanssa hevosen parhaaksi. Koulutuksen hintaan ei sisälly hevoshierojan näyttökoe. Tämä koulutus on myös osa Weterin eläinten luontaishoitajakoulutusta.

Hevoshierojakoulutuksen sisältö

I ja II jakso sisältävät paljon perustietoa hevosen anatomiasta ja fysiologiasta. Asioiden opiskelu jatkuu koko koulutuksen ajan. Näillä jaksoilla opetellaan lihashieronta ja venytykset. Koulutuksessa perehdytään hevosten lihasongelmien syihin. Tarkastelun kohteena on hevosen rakenne ja myös käyttäytyminen.

Seuraavilla jaksoilla, III – IX perehdytään kokonaisvaltaisesti hevosen ongelmien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Koulutuksessa perehdytään selkärangan ongelmiin ja niiden hoitoon kraniosakraali käsittelyn avulla. Koulutuksessa opetellaan nivelten mobilisointi. Käsittelymenetelmällä voidaan avata nivelalueiden lukkoja ja parantaa hevosen liikkeitä erittäin hyvin. Koulutuksessa saa perustietoa vyöhyketerapiasta eli refleksologiasta, ruokinnasta, yrttilääkinnästä, homeopaattisista aineista, kinesiologisten neurovaskulaaripisteiden ja triggerpisteiden käytöstä hieronnan tukena ja hevosen hyvinvoinnin lisääjänä. Koulutusohjelmaan sisältyy myös eläinlääkärin luentopäivä.

Hae mukaan koulutukseen

Hevoshierojakoulutuksen hinta on 2 810 € (sis. alv 24 %). Koulutus maksetaan viidessä erässä.

Weterin monipuolinen koulutus antaa valmiuksia ennaltaehkäistä hevosten ongelmien syntymistä ja hoitaa hevosen ongelmia kokonaisvaltaisesti käyttäen hyväksi sekä kansanlääkinnän ja koululääketieteen menetelmiä.

Pyydä tarkempi esite toimistosta alla olevalla yhteydenottolomakkeella tai katso esite sivun lopusta.

Pääsyvaatimuksena Weterin hevoshierontakoulutukseen on kokemus hevosten hoidosta/pidosta.

Hakemukset: Koulutukseen haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, jossa tulee käydä ilmi kokemus hevosten hoidosta tai pidosta, aikaisempi koulutus, hakijan ikä ja yhteystiedot ja lyhyt selvitys miksi hakeutuu koulutukseen.

Lähetä hakemus alla olevalla yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse toimisto@weter.fi!

Avaa hevoshierojakoulutuksen esite

Yhteydenottolomake