Eläinrefleksologiakoulutus

Eläinrefleksologiakoulutus

Kouluttaudu eläinrefleksologiksi | Helsinki & Oulu

Eläinrefleksologia on koko kehon vyöhyketerpiaa, jota voi opiskella Weterissä. Marjut Nieminen on kouluttanut eläinrefleksologeja vuodesta 2001 lähtien.

Refleksologisen hoitokäsityksen mukaan kehon elimillä ja myös niiden edustamilla energioilla on heijastealueita iholla, lihaksissa ja luuston alueilla. Nämä heijastealueet sijaitsevat koko kehon alueella ja paikannetaan luuston mukaan. Toiminnallisia heijastepisteitä käsittelemällä voidaan rauhoittaa tai tasapainottaa elintoimintoja mm. hormonitoimintaa, verenkiertoa, ruoansulatusta, sisä- ja umpieritystoimintaa.

Hae mukaan eläinrefleksologikoulutukseen

Eläinrefleksologiakoulutus alkaa Helsingissä ja Oulussa keväällä 2023. Koulutuksen hinta on yhteensä 2 970 € (sis. alv 24 %). Koulutuksen voi maksaa erissä.

Eläinreleksologiaa on mahdollista opiskella Weterissä. Opiskelu kestää 8 – 18 kuukautta riippuen siitä, onko sinulla eläialan koulutusta. Voit erikoistua melkein kaikkien kotieläinten tai vain koirien, kissojen, hevosten tai hyötykarjan refleksologiseen hoitoon.

Eläinrefleksologiakoulutusta on  myös täydennyskoulutuksena, jolloin jo käydyistä opinnoista saa hyvitystä ja opiskelijalle tehdään henkilökohtainen opintosuunnitelma. Pyydä esite toimistosta, toimisto@weter.fi. Esite katsottavissa myös sivun lopussa.

Hakemukset: Koulutukseen haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, jossa tulee käydä ilmi kokemus eläinten hoidosta ja pidosta, aikaisempi koulutus, hakijan ikä ja lyhyt selvitys miksi hakeutuu koulutukseen. Lähetä hakemus alla olevalla yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse toimisto@weter.fi.

Avaa eläinrefleksologiakoulutuksen esite

Yhteydenottolomake