Eläinrefleksologiakoulutus

Eläinrefleksologiakoulutus

Eläinrefleksologia on koko kehon  vyöhyleterpiaa, jota voi opiskella Weterissä. Marjut Nieminen on koulutaanut eläinrefleksolgeja vuodesta 2001 lähtien.

Refleksologisen hoitokäsityksen mukaan kehon elimillä ja myös niiden edustamilla energioilla on heijastealueita iholla, lihaksissa ja luuston alueilla. Nämä heijastealueet sijaitsevat koko kehon alueella ja paikannetaan luuston mukaan. Toiminnallisia heijastepisteitä käsittelemällä voidaan rauhoittaa tai tasapainottaa elintoimintoja mm. hormonitoimintaa, verenkiertoa, ruoansulatusta, sisä- ja umpieritystoimintaa.

Eläinreleksologiaa on mahdollista opiskella Weterissä. Opiskelu kestää 8 -18 kk riippuen siitä onko sinulla eläialan koulutusta. Voit erikoistua melkein kaikkien kotieläinten tai vain koirien, kissojen, hevosten tai hyötykarjan refleksologiseen hoitoon.

Eläinrefleksologiakoulutusta on  myös täydennyskoulutuksena, jolloin jo käydyistä opinnoista saa hyvitystä ja opiskelijalle tehdään henkilkohtainen opintosuunnitelma. Pyydä esite toimistosta!

Eläinrefleksologiakoulutus alkaa Helsingissä ja Oulussa keväällä 2023

Koulutukseen haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, jossa tulee käydä ilmi kokemus eläinten hoidosta ja pidosta, aikaisempi koulutus, hakijan ikä ja lyhyt selvitys miksi hakeutuu koulutukseen.

Avaa eläinrefleksologiakoulutuksen esite

Yhteydenottolomake