Koirahierojakoulutus

Koirahierojakoulutus

Kouluttaudu koirahierojaksi | Helsinki & Oulu

Koirahierontakoulutus alkaa  Oulussa ja Helsingissä 3.-4.8.2024. Hakemuksia otetaan vastaan!

Koulutus Weterissä johtaa koirahierojan ammattiin, jolloin opiskelija on suorittanut kymmenen koulutusosiota etätehtävineen hyväksytysti. Koulutus on myös koirahierojan ammattitutkintoon valmentavaa koulutusta. Koirahieroja tekee työtään yhteistyössä muiden alan ammattilaisten ja koiran omistajien kanssa koiran parhaaksi.

Ensimmäiset kaksi kurssia antavat jo hyvän pohjan hieroa koiraa. Koulutukseen voi osallistua jokainen, joka on kiinnostunut koiransa hyvinvoinnista tai on kokemusta koiran hoidosta. Jo ensimmäinen jakso sisältää sellaista tietoa, joka auttaa myös pienten vaivojen hoidossa. Monet koiran omistajat haluavatkin tietoa oman koiran hoitoon ja heille tämä I jakso on todella hyödyllinen.

Kun kiinnostusta on enemmän, jopa ihan ammatin hankkimiseen asti, koko kurssikokonaisuuden voi suorittaa etätehtävineen. Koulutuksen hintaan ei sisälly koirahierojan näyttökoe. Tämä koulutus on osa Weterin eläinten luontaishoitajakoulutusta.

Koirahierojakoulutuksen sisältö

Koulutus on monimuoto-opiskelua (22 ov) ja kestää noin 12 kuukautta. Lähiopetusjaksoja on kymmenen, joiden välillä opiskelija tekee hierontaharjoitteluja ja muita etätehtäviä. Loppukoe on kymmenes jakso ja se on myös opetustapahtuma. Osa materiaalista on englanninkielistä ja latinankielisiä nimiä joutuu opiskelemaan. Lähiopetusjaksot ovat lauantai- ja sunnuntaipäivät 1 – 2 kuukauden välein.

I ja II jakso sisältää paljon perustietoa koiran anatomiasta ja fysiologiasta. Asioiden opiskelu jatkuu koko koulutuksen ajan. Näillä jaksoilla opetellaan koiran lihashieronta ja venytykset. Koulutuksessa perehdytään koirien lihasongelmien syihin. Tarkastelun kohteena on koiran rakenne ja myös käyttäytyminen.

Seuraavilla jaksoilla III – IX perehdytään kokonaisvaltaisesti koirien ongelmien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Koulutuksessa perehdytään selkärangan ongelmiin ja niiden hoitoon kraniosakraalikäsittelyn avulla. Koulutuksessa opetellaan nivelten mobilisointi. Käsittelymenetelmällä voidaan avata nivelalueiden lukkoja ja parantaa koiran liikkeitä erittäin hyvin. Koulutuksessa saa perustietoa vyöhyketerapiasta eli refleksologiasta, ruokinnasta, yrttilääkinnästä, homeopaattisista aineista ja trigger-pisteiden käytöstä hieronnan tukena ja koiran hyvinvoinnin lisääjänä. Eläinlääkärin luentopäivä on myös koulutusohjelmassa.

Hae mukaan koirahierojakoulutukseen

Koirahierojakoulutuksen hinta on 2 810 € (sis. alv 24 %). Koulutus maksetaan viidessä erässä.

Koulutusryhmät ovat pieniä korkeintaan 12 opiskelijaa ryhmässä. Näin saat yksilöllistä ohjausta ja opetusta.

Koulutukseen haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, jossa tulee käydä ilmi kokemus eläinten/koirien hoidosta ja pidosta, aikaisempi koulutus, hakijan ikä ja yhteystiedot ja lyhyt selvitys miksi hakeutuu koulutukseen.

Pyydä tarkempi koulutusesite Weterin toimistosta alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Esite katsottavissa myös alla. Jos sinulla on Adinum koulutusseteli, ota yhteyttä Weterin toimistoon maksujen suorittamisesta.

Hakemukset: Lähetä hakemus alla olevalla yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse wetertoimisto@gmail.com

Avaa koirahierojakoulutuksen esite

Yhteydenottolomake