Koirahierojakoulutus

Koirahierojakoulutus

Koirahierojakoulutus/WETER

Koirahierontakoulutus alkaa Oulussa 29.-30.4. ja Helsingissä myöhemmin keväällä. Hakemuksia otetaan vastaan!

Koulutus Weterissä johtaa pisimmillään eläinhierojan ammattiin, jolloin opiskelija on suorittanut kymmenen koulutusosiota etätehtävineen hyväksytysti. Koulutus on myös koirahierojan ammattitutkintoon valmentavaa koulutusta. Koirahieroja tekee työtään yhteistyössä muiden alan ammattilaisten ja koiran omistajien kanssa koiran parhaaksi.

Ensimmäiset kaksi kurssia antavat jo hyvän pohjan hieroa koiraa. Koulutukseen voi osallistua jokainen, joka on kiinnostunut koiransa hyvinvoinnista tai on kokemusta koiran hoidosta. Jo ensimmäinen jakso sisältää sellaista tietoa, joka auttaa myös pienten vaivojen hoidossa. Monet koiran omistajat haluavatkin tietoa oman koiran hoitoon ja heille tämä I jakso on todella hyödyllinen. Kun kiinnostusta on enemmän, jopa ihan ammatin hankkimiseen asti, koko kurssikokonaisuuden voi suorittaa etätehtävineen. Weterin koulutus on koirahieronnan osalta koirahierojan ammattinäyttötutkintoon valmentavaa koulutusta. Koulutuksen hintaan ei sisälly koirahierojan näyttökoe. Tämä koulutus on myös osa Weterin eläintenluontaishoitajakoulutusta.

Koulutus on monimuoto-opiskelua (22 ov) ja kestää n. 12 kk. Lähiopetusjaksoja on kymmenen, joiden välillä opiskelija tekee hierontaharjoitteluja ja muita etätehtäviä. Loppukoe on kymmenes jakso ja se on myös opetustapahtuma. Osa materiaalista on englanninkielistä ja latinankielisiä nimiä joutuu opiskelemaan. Lähiopetusjaksot ovat lauantai – sunnuntaipäivät 1-2 kuukauden välein.

I ja II jakso sisältää paljon perustietoa koiran anatomiasta ja fysiologiasta. Asioiden opiskelu jatkuu koko koulutuksen ajan. Näillä jaksoilla opetellaan koiran lihashieronta ja venytykset. Koulutuksessa perehdytään koirien lihasongelmien syihin. Tarkastelun kohteena on koiran rakenne ja myös käyttäytyminen.

Seuraavilla jaksoilla III- IX perehdytään kokonaisvaltaisesti koirien ongelmien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Koulutuksessa perehdytään selkärangan ongelmiin ja niiden hoitoon kraniosakraali käsittelyn avulla. Koulutuksessa opetellaan nivelten mobilisointi. Käsittelymenetelmällä voidaan avata nivelalueiden lukkoja ja parantaa koiran liikkeitä erittäin hyvin. Koulutuksessa saa perustietoa vyöhyketerapiasta eli refleksologiasta, ruokinnasta, yrttilääkinnästä, homeopaattisista aineista ja trigger-pisteiden käytöstä hieronnan tukena ja koiran hyvinvoinnin lisääjänä. Eläinlääkärin luentopäivä on myös koulutusohjelmassa.

Pyydä tarkempi koulutusesite Weterin toimistosta alla olevalla yhteystietolomakkeella!

Koulutukseen haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, jossa tulee käydä ilmi kokemus eläinten / koirien hoidosta ja pidosta, aikaisempi koulutus, hakijan ikä ja yhteystiedot ja lyhyt selvitys miksi hakeutuu koulutukseen.

Hakemukset ja ilmoittautumiset: Eläinten luontaislääkintäkoulu ELK Weter / Marjut Nieminen.

Avaa koirahierojakoulutuksen esite

Yhteydenottolomake