Koulutukset

Koulutukset

Yleistä eläinten hoitokoulutuksista

Koirahierontakoulutus luento_kasit

Kuva koirahierontakoulutuksesta

hevoshierontakouluts luento_kasit

Kuva hevoshierontakoulutuksesta

Olemme kiinnostuneita kaikesta, mikä voi auttaa eläimiä voimaan paremmin.

Tarjoamme ammattiinjohtavaa koulutusta, lyhytkursseja ja luentoja. Näitä kaikkia edellämainittuja koulutuksia myös täydentäväksi koulutukseksi eläinhoitoalan ammattilaisille ja luonnonlääkinnästä muuten vain kiinnostuneille. Weterissä voit opiskella pitkään alalla työskennelleiden opettajien kanssa eläinten hoitoalan osaajaksi (eläinhieroja, koirahieroja, hevoshieroja, eläinrefleksologi, eläinhomeopaatti ja eläinten luontaishoitaja).

Luentoja ja lyhytkursseja järjestämme myös tilauksesta räätälöitynä asiakkaiden tarpeisiin. Ota yhteyttä sähköpostitse toimisto@weter.fi, niin kerromme lisää!

Seuraathan Ajankohtaista-sivua liittyen koulutuksiin ja luentoihin!

Järjestämme kursseja ja luentoja myös tilauksesta. Kuvitteellinen kurssiesimerkki auttaa oman tilauksenne suunnittelussa. Tilaa kurssi tai luento ottamalla yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta tai lähetä sähköpostia toimisto@weter.fi!

Luennot ja lyhytkurssit

Hevoshierontaa kotikäyttöön/WETER

Hevosen hieronnan ja venytysten opetusta hevosen omistajille. Kurssi sisältää teoriaa hevosen lihaksiston ja luuston rakenteesta ja yleisimmistä ongelmista ja niiden hoidosta. Tilaa oma tehokurssi hieronnasta oman hevosen hoitoon!

Koirahierontaa kotikäyttöön/WETER

Koiran rentouttavan kotihieronnan opetusta koiran omistajille. Kurssi sis. teoriaa ja käytännön harjoittelua. Hieronta on hyvä tapa tutkia koiraa ja huomata mahdollisimman aikaisin muutokset koiran terveydentilassa.

Kurssimaksuun sisältyy myös kirjallista materiaalia.

Kurssiesimerkki/WETER

Koulutuksen sisältö voidaan räätälöidä aina tilanteen mukaan esim. koiraharrastajille, hevosurheilussa työskenteleville, eläinten omistajille tai eläinten hoitoalan ammattilaisille. Oheinen esimerkki koulutuksesta on suunniteltu kahden päivän mittaiseksi esim. koiraharrastajille.

ESIMERKKI/Koira- tai hevoshierontakurssista ja luontaislääkintäkurssista

Kurssi antaa valmiuksia käyttää luontaislääkintää oman koiran tai hevosen hoidossa mm. tapaturmien sattuessa, ensiapuna akuuttien vaivojen hoidossa sekä pelkotilojen ja käytöshäiriöiden hoidossa.

I Päivä
 • Luontaislääkinnän perusteet
 • Ravitsemus – terveyden tukipilari
 • Yrttilääkintä ja homeopatia vaivojen hoidossa
 • Ensiapu yleisimpien vaivojen hoidossa
 • Luontaiskotiapteekki
II Päivä

Hieronnan teoriaa

 • Anatomiaa ja fysiologiaa (luusto ja pinnallinen lihaksistopääpiirteissään)
 • Hieronnan vaikutukset
 • Hieronnan vasta-aiheet
 • Ongelmien tutkimista
 • lihashieronta ja venytykset
 • Hierontademonstraatio

Hierontaharjoittelua ohjauksessa (joko koira- tai hevoshierontaa)

Muista seurata Ajankohtaista-sivun ilmoituksia liittyen koulutuksiin ja luentoihin!

Ammattiin johtavat koulutukset

Koirahierontakoulutus_kasit

Kuva koiranhierontakoulututuksesta

hevoshierontakoulutus2_kasit

Kuva hevoshierontakoulutuksesta

Weterissä voit opiskella ammattitaitoisten opettajien kanssa, joilla on pitkä käytännön kokemus. Koulutuksia järjestetään vuosittain Oulussa ja Helsingissä, muualla Suomessa tarpeen mukaan.

Jos haluat eläinalan ammattiin (koirahieroja, hevoshieroja, eläinrefleksologi, eläinhomeopaatti, eläinten luontaishoitaja), lue lisää alta! Voit pyytää meiltä halutessasi myös tarkemmat koulutusesitteet.

Koirahierojakoulutus/WETER Helsinki & Oulu

Koirahierontakoulutus Weterissä johtaa pisimmillään eläinhierojan ammattiin, jolloin opiskelija on suorittanut kymmenen koulutusosiota etätehtävineen hyväksytysti. Koulutus on myös koirahierojan ammattitutkintoon valmentavaa koulutusta. Koirahieroja tekee työtään yhteistyössä muiden alan ammattilaisten ja koiran omistajien kanssa koiran parhaaksi.

Lue lisää koirahierojakoulutuksesta >>

Hevoshierojakoulutus/WETER Helsinki & Oulu

Hevoshierontakoulutus Weterissä johtaa eläinhierojan ammattiin, osaamisalueena hevoshieronta. Koulutus on hevoshieronnan osalta hevoshierojan ammattinäyttötutkintoon valmentavaa koulutusta. Hevoshieroja tekee työtään yhteistyössä muiden alan ammattilaisten ja hevosen omistajien kanssa hevosen parhaaksi. Koulutus on osa Weterin eläinten luontaishoitajakoulutusta.

Lue lisää hevoshierojakoulutuksesta >>

Eläinrefleksologiakoulutus/WETER Helsinki & Oulu

Eläinrefleksologia on koko kehon  vyöhyleterpiaa, jota voi opiskella Weterissä. Marjut Nieminen on kouluttanut eläinrefleksolgeja vuodesta 2001 lähiten.

Eläinrefleksologiopinnot kestävät 8 – 18 kk riippuen siitä, onko sinulla eläinalan koulutusta. Voit erikoistua melkein kaikkien kotieläinten tai vain koirien, kissojen, hevosten tai hyötykarjan refleksologiseen hoitoon.

Lue lisää eläinrefleksologiakoulutuksesta >>

Eläinhomeopatiakoulutus/WETER Helsinki & Oulu

Eläinhomeopatiakoulutukseen sisältyy elänhomeopatiaa, luontaislääketieteen yleisosio, eläinten anatomiaa ja
fysiologiaa sekä eläinrefleksologiaa. Edellä mainitut aiheet liittyvät olennaisina
osina eläimen oirehdintojen ymmärtämisessä, koska eläin ei voi sanoin kertoa, mikä vaivaa, eikä aina omistaja tai lääkärikään. Eläinhomeopaatin työssä on tärkeä ymmärtää, mistä eläimen ongelmat johtuvat, jotta voimme homeopaattisilla aineilla auttaa eläintä, edistää sen terveyttä ja hyvinvointia sekä
tehdä eläinhomeopaatin työtä tuloksellisesti.

Lue lisää eläinhomeopatiakoulutuksesta >>

Eläinten luontaishoitajakoulutus/WETER Helsinki & Oulu

Eläinten luontaishoitajakoulutuksessa perehdytään luontaislääkinnän menetelmiin ja käyttömahdollisuuksiin eläinten terveyden edistämisessä ja vaivojen hoidossa. Koulutus sisältää teoriaopetusta ja käytännön harjoittelua ohjauksessa ja myös itsenäistä työskentelyä. Koulutuksen aikana perehdytään eläinten käyttäytymiseen, homeopaattisten aineiden ja kasvien käyttämiseen, hieronnan ja ravinnon merkitykseen. Myös eläinlääkärin luennot sisältyvät opiskeluun.

Lue lisää eläinten luontaishoitajakoulutuksesta >>

Yhteydenottolomake