Ajankohtaista

Ajankohtaista

Puhelinneuvontaa klo 8 – 10 p. 040 506 4101

Luennot ja kurssit eläimen omistajille

Weterin luennoilla ja kursseilla käsitellään mielenkiintoisia ajankohtaisia aiheita ja tutustutaan niin eläinten kuin ihmistenkin hyvinvointia edistäviin teemoihin. Saat myös tietoa, miten koirahieroja, hevoshieroja,  eläinhomeopaatti, eläinrefleksologi tai eläinten luontaishoitaja voi auttaa eläimesi hyvinvointia.

 

Homeopaattiset aineet eläinten arjen ongelmien hoidossa  webluento 5.6. klo 17.30 -19.30     

Luennolla perehdytään monenlaisten ongelmien hoitoon: haavojen, luun murtumien, mahavaivojen ja ontumisien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Käytösongelmia voidaan myös hoitaa homeopaattisten aineiden avulla. Osallistumalla koulutukseen voit saada paljon hyviä ohjeita monenlaisten vaivojen hoitoon.

Osallistumismaksu 25€ sis. alv 24%

Tiedustelut ja ilmoittautumiset Weterin toimistoon 1.6. mennessä 

Homeopaattiset aineet  synnyttävän koiran apuna

web luento 25.4. klo 17.30 – 20

Koiran rentouttava hierontakurssi koiran omistajille Oulussa 14.-15.6.        klo 17.30 – 20

Hieronta vaikuttaa moniin fyysisiin ja mielen asioihin rentouttavasti. Hieronnalla ei vaikuteta ainoastaan lihaksiin vaan kaikkiin elintoimintoihin. Parasta hoitoa onkin hieronnan ennaltaehkäisevä vaikutus. Hieronta on hyvä tapa tutkia koiraa ja huomata mahdollisimman aikaisin muutokset koiran terveydentilassa. Hieronta myös lähentää omistajan ja koiran välistä suhdetta ja luottamusta ja parantaa yhteistyötä. Se lisää koiran halukkuutta kuunnella omistajaansa. Omistajan ja koiran yhteisymmärrys parantaa tuloksia kaikenlaisissa toiminnoissa, niin kilpailuissa kuin arkielämässä. Jokaisen on hyvä opetella hieromaan koiraansa turvallisesti. Weterin hierontakurssilla opitaan oman koiran rentouttava perushieronta ja turvalliset, oikeaoppiset venytykset.  

Kurssin hinta on 85€. Hintaan sis. kirjallista materiaalia, kahvi, tee ja pientä syötävää ja tietysti käytännön hierontaharjoittelu!

Ilmoittautumiset 20.2. mennessä Weterin toimistoon wetertoimisto@gmail.com

Tilaa esite!

 

Onko koirallasi vatsaongelmia, närästystä, eikö ruoka maistu vai onko ruokahalu pohjaton, oksentelua, löysiä ulosteita, ripulia tms.? Osallistu ja ylläty, mitä ongelmiin voi saada!

 Webluento 11.4. klo 17 -19.  Osallistumismaksu 30€  sis. alv 24%

Ilmoittautumiset 8.4. mennessä Weterin toimistoon: wetertoimisto@gamil.com 

 

Solumineraalit eläinten hoidossa webluento käytännön läheisesti keväällä 2023 

Koulutuspäivän aikana saat paljon hyviä neuvoja eläimesi hyvinvointiin ja vaivojen hoitoon! Pyydä tarkempi esite! 

Osallistumismaksu 135€  (kolme kahden tunnin luentoa) sis. alv 24%

Ilmoittautumiset Weterin toimistoon.

 

Lyhytkurssit

Weter järjestää ohjaavaa opetusta ympäri Suomea koirien ja hevosten omistajille. Kursseilla opiskellaan jokaiselle eläimen omistajalle hyödyllisiä tietoja ja taitoja, teoriassa ja käytännössä.

Oman koiran hierontaohjausta (2 t) järjestetään myös pienille ryhmille 

Oman koiran rentouttava hierontakurssi helmikuussa 2023

 • saat ohjatun perustiedon rentouttavasta koiran hieronnasta
 • neuvoja ja ohjeita koirasi hoitamiseen
 • kotihierontakurssi 28.5. Oulussa klo 10-15

Pyydä esite!

Kurssin sisältö:

 • Rentouttavan hieronnan otteita
 • Anatomia
 • Biomekaniikka
 • Hierontaharjoittelua ohjauksessa
 • Neuvoja ja ohjeita koirasi hoitamiseen

Asioita käydään läpi teoriassa ja käytännössä.

Kurssien tarkoituksena ja tavoitteena on lisätä eläinten omistajien taitoja auttaa omaa eläintään voimaan paremmin. Koirallesi tehdään lihaksiston palpaatio, tasapainotesti ja saat lihasten kuntoarvion (koirahieroja at Marjut Nieminen).

Kurssit toteutetaan tarpeen ja kysynnän mukaan. Voit myös halutessasi koota ystävä- tai harrastusporukasta ryhmän ja tuomme kurssin luoksenne.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut Weterin toimistoon alla olevalla yhteystietolomakkeella.

Ammattiin johtavat koulutukset Oulussa ja Helsingissä

 • Ammattiin johtava koirahierojaa koulutus alkaa Oulussa 29.-30.4. ja Helsingissä 17.-18.6. Hakemuksia otetaan vastaan.
 • Ammattiin johtava hevoshieroja koulutus alkaa Oulussa 25.-26.3. ja Helsingissä 10.-11.6. . Hakemuksia otetaan vastaan.
 • Ammattiin johtava eläinrefleksologia koulutus alkaa Helsingissä  ja Oulussa keväällä 2023
 • Ammattiin johtava eläintenluontaishoitaja koulutus alkaa Oulussa ja Helsingissä koirahieronnan tai hevoshieronnan jaksoilla keväällä 2023
 • Ammattiin johtava eläinhomeopatia koulutus alkaa Oulussa ja Helsingissä keväällä 2023. Eläinhomeopatiakoulutus on monimuoto-opiskelua ja kestää n. 2½ vuotta. Lukukausia on viisi ja lähiopetusjaksoja 20.  Ensimmäiset 10 perusjaksoa antavat hyvät valmiudet hoitaa omia eläimiä. Sen jälkeen seuraavat 10 syventävää jaksoa valmistavat eläinhomeopaatin ammattiin. Hakemuksia otetaan vastaan. Tilaa koulutusesite Weterin toimistosta.

Yhteydenottolomake