Ajankohtaista

Ajankohtaista

Puhelin neuvontaa klo 8-10 p.040 5064 101

Luennot ja kurssit eläimen omistajille

Weterin luennoilla ja kursseilla käsitellään mielenkiintoisia ajankohtaisia aiheita ja tutustutaan niin eläinten kuin ihmistenkin hyvinvointia edistäviin teemoihin. Saat myös tietoa miten koirahieroja, hevoshieroja,  eläinhomeopaatti, eläinrefleksologi tai eläinten luontaishoitaja voi auttaa eläimesi hyvinvointia.

Homeopaattiset aineet eläinten arjen ongelmien hoidossa 31.8. klo 17.30 – 20 Oulussa  

Luennolla perehdytään monenlaisten ongelmien hoitoon: haavojen, luun murtumien, mahavaivojen ja ontumisien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Käytösongelmia voidaan myös hoitaa homeopaattisten aineiden avulla. Osallistumalla koulutukseen voit saada paljon hyviä ohjeita monenlaisten vaivojen hoitoon.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset Weterin toimistoon 25.8. mennessä

 

Koiran rentouttava hierontakurssi koiran omistajille Oulussa 29.10.            klo 10 – 15.

Hieronta vaikuttaa moniin fyysisiin ja mielen asioihin rentouttavasti. Hieronnalla ei vaikuteta ainoastaan lihaksiin vaan kaikkiin elintoimintoihin. Parasta hoitoa onkin hieronnan ennaltaehkäisevä vaikutus. Hieronta on hyvä tapa tutkia koiraa ja huomata mahdollisimman aikaisin muutokset koiran terveydentilassa. Hieronta myös lähentää omistajan ja koiran välistä suhdetta ja luottamusta ja parantaa yhteistyötä. Se lisää koiran halukkuutta kuunnella omistajaansa. Omistajan ja koiran yhteisymmärrys parantaa tuloksia kaikenlaisissa toiminnoissa, niin kilpailuissa kuin arkielämässä. Jokaisen on hyvä opetella hieromaan koiraansa turvallisesti. Weterin hierontakurssilla opitaan oman koiran rentouttava perushieronta ja turvalliset, oikeaoppiset venytykset.  

Ilmoittautumiset Weterin toimistoon wetertoimisto@gmail.co

Tilaa esite!

 

Onko koirallasi vatsaongelmia, närästystä, eikö ruoka maistu vai onko ruokahalu pohjaton, oksentelua, löysiä ulosteita, ripulia tms.? Tule kuulemaan, mitä kaikkea apua arjen ongelmiin voi saada!

Luento Oulussa 26.7. klo 17.30 – 20. Osallistumismaksu 35€ (sis. kirjallista materiaalia, kahvi, tee ja pientä syötävää)

Ilmoittautumiset 20.7. mennessä Weterin toimistoon: wetertoimisto@gamil.com 

 

Solumineraalit eläinten hoidossa luento Oulussa käytännön läheisesti

Koulutuspäivän aikana saat paljon hyviä neuvoja eläimesi hyvinvointiin ja vaivojen hoitoon! Pyydä tarkempi esite! 

Ilmoittautumiset Weterin toimistoon.

 

Lyhytkurssit

Weter järjestää ohjaavaa opetusta ympäri Suomea koirien ja hevosten omistajille. Kursseilla opiskellaan jokaiselle eläimen omistajalle hyödyllisiä tietoja ja taitoja, teoriassa ja käytännössä.

Oman koiran hierontaohjausta (2t) järjestetään myös pienille ryhmille 

Oman koiran rentouttava hierontakurssi 28.5. klo 10 -15

 • saat ohjatun perustiedon rentouttavasta koiran hieronnasta
 • neuvoja ja ohjeita koirasi hoitamiseen
 • kotihierontakurssi 28.5. Oulussa klo 10-15

Pyydä esite!

Kurssin sisältö:

 • Rentouttavan hieronnan otteita
 • Anatomia
 • Biomekaniikka
 • Hierontaharjoittelua ohjauksessa
 • Neuvoja ja ohjeita koirasi hoitamiseen

Asioita käydään läpi teoriassa ja käytännössä.

Kurssien tarkoituksena ja tavoitteena on lisätä eläinten omistajien taitoja auttaa omaa eläintään voimaan paremmin. Koirallesi tehdään lihaksiston palpaatio, tasapainotesti ja saat lihasten kuntoarvion (koirahieroja at Marjut Nieminen).

Kurssit toteutetaan tarpeen ja kysynnän mukaan. Voit myös halutessasi koota ystävä- tai harrastusporukasta ryhmän ja tuomme kurssin luoksenne.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut Weterin toimistoon alla olevalla yhteystietolomakkeella.

Ammattiin johtavat koulutukset Oulussa ja Helsingissä

 • Ammattiin johtava koirahierojaa koulutus alkaa Oulussa  27.-28.8. ja Helsingissä 17.-18.9. Hakemuksia otetaan vastaan.
 • Ammattiin johtava hevoshieroja koulutus alkaa ja Helsingissä alkavat keväällä 2023. Hakemuksia otetaan vastaan.
 • Ammattiin johtava eläinrefleksologia koulutus alkaa Helsingissä  ja Oulussa keväällä 2022
 • Ammattiin johtava eläintenluontaishoitaja koulutus alkaa Oulussa ja Helsingissä koirahieronnan tai hevoshieronnan jaksoilla.
 • Ammattiin johtava eläinhomeopatia koulutus alkaa Oulussa ja Helsingissä keväällä 2022. Eläinhomeopatiakoulutus on monimuoto-opiskelua ja kestää n. 2½ vuotta. Lukukausia on viisi ja lähiopetusjaksoja 20. Hakemuksia otetaan vastaan. Tilaa koulutusesite Weterin toimistosta.

Yhteydenottolomake