Eläinhomeopatiakoulutus

Eläinhomeopatiakoulutus

Eläinhomeopatia koulutus/WETER

Eläinhomeopatiakoulutus alkaa Oulussa ja Helsingissä keväällä 2023. Koulutus on monimuoto-opiskelua ja kestää noin 2½ vuotta. Lukukausia on viisi ja lähiopetusjaksoja yhteensä 20. Koulutus on jaettu peruskoulutukseen (10 lähiopetusjaksoa) ja syventävään koulutukseen (10 lähiopetusjaksoa).

Tilaa tarkempi koulutusesite Weterin toimistosta.

Kirjallista materiaalia sisältyy kurssimaksun hintaan, mutta opiskelijat hankkivat opetukseen liittyvää kirjallisuutta myös itse. Tarpeellinen kirja homeopatian opiskelussa on oireluettelo eli repertory (hinta noin 100€) ja lääkeainekuvia sisältävä kirja Materia medica (hinta noin 100€).

Jos opiskelija on suorittanut luontaislääketieteen ja/tai eläinlääketieteen opintoja, hän voi saada niistä hyvitystä. Suoritetuista opinnoista on esitettävä todistus.

Opetusohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa dipl.homeopaatti ja eläinhomeopaatti/eläinrefleksologi Marjut Nieminen. Opetuksessa ja käytännön harjoituksissa toimivat alan ammattilaiset.

Hakemuksia otetaan vastaan seuraavalle alkavalle kurssille osoitteeseen Eläinten luontaislääkintäkoulu ELK Weter / Marjut Nieminen. Vapaamuotoisen hakemuksen voit lähettää allaolevalla yhteystietolomakkeella.

Hakemuksesta tulee käydä ilmi kokemus eläinten hoidosta ja pidosta, aikaisempi koulutus, hakijan ikä ja yhteystiedot ja lyhyt selostus miksi hakeutuu koulutukseen.

Avaa eläinhomeopatiakoulutuksen esite

Yhteydenottolomake