Eläinhomeopatiakoulutus

Eläinhomeopatiakoulutus

Kouluttaudu eläinhomeopaatiksi | Helsinki & Oulu

Eläinhomeopatiakoulutus alkaa keväällä 2024. Koulutus on monimuoto-opiskelua ja kestää noin 2 ½ vuotta. Lukukausia on viisi ja lähiopetusjaksoja yhteensä 20. Koulutus on jaettu peruskoulutukseen (10 lähiopetusjaksoa) ja syventävään koulutukseen (10 lähiopetusjaksoa).

Eläinhomeopatiakoulutukseen sisältyy elänhomeopatiaa, luontaislääketieteen yleisosio, eläinten anatomiaa ja fysiologiaa sekä eläinrefleksologiaa yhteensä 20 ov. Nämä edellä mainitut aiheet liittyvät olennaisina osina eläimen oirehdintojen ymmärtämisessä, koska eläin ei voi sanoin kertoa, mikä vaivaa, eikä aina omistaja tai lääkärikään.

Eläinhomeopaatin työssä on tärkeä ymmärtää, mistä eläimen ongelmat johtuvat, jotta homeopaattisilla aineilla voi auttaa eläintä, edistää sen terveyttä ja hyvinvointia ja tehdä eläinhomeopaatin työtä tuloksellisesti.

Tilaa tarkempi koulutusesite Weterin toimistosta toimisto@weter.fi. Esite katsottavissa myös sivun lopussa.

Yleistä eläinhomeopatiaopinnoista

Kirjallista materiaalia sisältyy kurssimaksun hintaan, mutta opiskelijat hankkivat opetukseen liittyvää kirjallisuutta myös itse. Tarpeellinen kirja homeopatian opiskelussa on oireluettelo eli repertory (hinta noin 100 €) sekä lääkeainekuvia sisältävä kirja Materia medica (hinta noin 100 €).

Jos opiskelija on suorittanut luontaislääketieteen ja/tai eläinlääketieteen opintoja, hän voi saada niistä hyvitystä. Suoritetuista opinnoista on esitettävä todistus.

Opetusohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa dipl. homeopaatti ja eläinhomeopaatti/eläinrefleksologi Marjut Nieminen. Opetuksessa ja käytännön harjoituksissa toimivat alan ammattilaiset.

Hae opiskelemaan eläinhomeopaatiksi

Eläinhomeopatiakoulutuksen hinta on 5 400 € (sis. alv 24 %). Ilmoittautumismaksu on 300 €ja se vähennetään koulutuksen hinnasta. Lisäksi eläinlääkärin luentopäivien kustannukset ovat 405 €. Koulutus voidaan maksaa erissä.

Opiskelija voi saada hyvitystä aikaisemmin suoritetuista opinnoista (esim. eläinhieroja, eläinrefleksologi). Koulutuksen aikana opiskelija hankkii myös opetukseen liittyvää kirjallisuutta.

Hakemukset: Hakemuksia otetaan vastaan seuraavalle alkavalle kurssille. Vapaamuotoisen hakemuksen voit lähettää alla olevalla yhteystietolomakkeella tai sähköpostitse toimisto@weter.fi.

Hakemuksesta tulee käydä ilmi kokemus eläinten hoidosta ja pidosta, aikaisempi koulutus, hakijan ikä ja yhteystiedot ja lyhyt selostus, miksi hakeutuu koulutukseen.

Avaa eläinhomeopatiakoulutuksen esite

Yhteydenottolomake