Palvelut eläimille

Palvelut eläimille

Eläinten luontaishoitola

Weterin eläinten luontaishoitola auttaa kokonaisvaltaisesti eläinten erilaisissa vaivoissa. Hoidoissa käytämme eläinvyöhyketerapiaa eli eläinrefleksologiaa, nivelkäsittelyä, homeopaattisia aineita, kasvilääkintää ja ravintoneuvontaa. Käännythän puoleemme, jos huomaat eläimessäsi mm. mahavaivoja, virtsatieongelmia, hormonaalisia häiriöitä, ihon ongelmia, allergioita, tuki- ja liikuntaelinvaivoja, stressi- ja väsymystiloja, käytöshäiriöitä jne. Avun voit saada meiltä! Lukuisat hoidettavamme ovat tervehtyneet kokonaisvaltaisten hoitojemme avulla. Hoitotapauksista voit lukea asiakkaidemme kokemuksia.

Annamme lisäksi neuvontaa omistajille kaikenlaisissa ongelmissa sekä eläimen terveyden ylläpitoon, kuten ravitsemukseen, liittyvissä asioissa. Kauttamme saat hyvän alun BARF-ruokinnan aloittamiseen. Teemme tarvittaessa myös kotikäyntejä mm. talleille ja navettaan sekä aina silloin, kun eläimen vointi sitä vaatii.

Eläinten hoitomenetelmien esittely on sivulla hoidot.

Varaa aikasi ja kokeile, miten suuri vaikutus luonnonmenetelmillä voi olla.

Tervehdyttävää, elvyttävää ja ennaltaehkäisevää hoitoa kaikille kotieläimille – vahvalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä!

Koirhieronta_kasit

Kuva koirahieronnasta.

Refleksologinen hoito_kasit

Kuva refleksologisesta hoidosta.

Siru-1 hevoshieronta (2)

Yhteydenottolomake